Çinden almış olduğunuz makineyi Ankara bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Ankara bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Ankara bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinada meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

 Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi 4562 Sayılı Organize Sanayi Bölgesi Kanunu çercevesinde 15 Ocak 2001 tarihinde tüzelkişiliğine kavuşmuştur. 

1987 yılında Ankara’nın yeni sanayi bölgesi olarak tespit edilen İvedik’te, 38 kooperatifin oluşturduğu sinerji ile devletten veya herhangi bir finans kuruluşundan kredi almadan, kendi öz kaynakları ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile bölgemizin alt-üst yapı çalışmaları tamamlanmıştır. 

26 Haziran 2003 tarihinde, düzenlenen bir törenle Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı gerçekleştirilmiştir.

BAŞBAKANIMIZ Recep Tayyip Erdoğan İvedik OSB’nin açılışını yaparken;

Bu açılışın hemen sonrasında Ankaralı sanayicilerimiz bölgemizdeki doluluk oranını yükseltmişleridir. 2004 yılından bu yana şehir içerisindeki işletmelerin bölgemize yönlendirilmesi neticesinde bu oran daha da artmaktadır.  

İvedik OSB olarak, 488 hektar üzerinde 420 imar adası ve 7 bin 174 parselden meydana gelen bölgemizde, 2005 yılında 3bin 250 firma faaliyete geçti ve 20 bin kişiye istihdam sağlanmıştır.

Kendi içerisindeki yapılanmasını da hızlı bir şekilde sürdüren İvedik OSB, 15 Ocak 2005 tarihinde 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmiştir. Bu tarihten itibaren bölgemizi mikro ölçekli üretici için bir cazibe merkezi ve üretim üssü haline getirme kararlılığımız bölgemizde etkili olmuştur. 

2008 yılı itibari ile bölgemizde üretim yapan firma sayısı yüzde 100 arttı ve toplam işletme sayısı da 5 bin 206 ya ulaştı. Bölgemizde faaliyet gösteren işletmelerimizin oluşturduğu istihdam rakamı ise 68 bin 590 olmuştur. 

2009 yılında ekonominin çok canlı olmamasına rağmen işletme sayımız 5 bin 780’e ulaşmıştır. 2009 yılında 75 bin 300 kişinin istihdam edildiği bölgemizde bu sayının kayıt dışı istihdam ile birlikte 100 bini aştığı tahmin edilmektedir. 

2011 yılında ise küresel anlamda daralan ekonomiye karşın işletme sayımız tarihinin en yüksek seviyesi olarak yaklaşık 7 bin işletmeye ulaşmıştır. Kayıt dışı istihdam ile birlikte İvedik OSB, Türkiye ekonomisinin önemli yapı taşlarından biri olarak toplamda 107 bin kişilik bir istihdam sağlandığı tahmin edilmektedir. 

Bölgemizdeki potansiyelin artması ile İvedik OSB Yönetim Kurulu da yeni birimler ihdas ederek kendi yapılanmasını genişletmiştir. Strateji geliştirme biriminin kurulması, elektrik işletmesinin devir alınması, işyeri açma ruhsatlarının OSB tarafından verilir hale gelmesi, güvenlik biriminin kurulması gibi pek çok birimin hizmet sunmaya başlaması, hızla gelişen bölgemize gerek daha etkin hizmet sunabilmek gerekse bölgesel kalkınma hedeflerine ulaşabilmek amacı ile Yönetim Kurulu Başkanlığımızı da aynı hızla geliştirmiştir. 

Dolayısıyla İvedik Organize Sanayi Bölgesi, sürekli büyümekte olan sanayi yapısı ile birlikte ülkemize önemli bir değer kattığı yıllık 5 milyar dolar ortalama cirosuyla ülke ekonomisinin vazgeçilmez bir sanayi kompleksi haline gelmiştir.