Çinden almış olduğunuz makinayı Aksaray bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Aksaray bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.
Bununla birlikte makinanın kullanım kılavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.
Aksaraybölgesindeki Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.
İlerleyen aşamalarda makinada meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.
Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.
Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.
Aliağa Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), 1997 yılında yatırım programında “Sanayi Bakanlığından kredi kullanmadan kurulacak Organize Sanayi Bölgesi” olarak yer almış ve Ege Bölgesi Sanayi Odasının (EBSO) öncülüğünde, Aliağa Ticaret Odası ve İzmir İl Özel İdaresinin katılımıyla kurulmuştur.
Yaklaşık 10 Milyon m2 alanda kurulan, kuruluş aşamasından bu yana istihdamı, dış ticareti, yenilikçi ürünleri ile, ülke ekonomisinde ve global pazarda söz sahibi sanayi kuruluşlarını bünyesinde barındıran ve dünya markası bir üretim merkezi olma yolunda ilerleyen Aliağa Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ); modern yönetim anlayışı ve yapmış olduğu uygulamalar ile sanayicilerin, yerli-yabancı sanayi bölgelerinin ilgi odağı olmuştur.
10 milyon m2 alanın her yerine altyapı hizmeti vermek için modern ve teknolojik imkanları kullanarak 200 milyon Euro yatırım yapılmış ve bu yatırım devletten 1 lira kredi veya destek kullanılmadan, tamamen sanayicilerin öz kaynakları ile gerçekleştirilmiştir.